Kosmetolog

Jeg er lægeeksamineret kosmetolog fra Viborg Helsepraktik august 2016. Uddannelsen indeholder bla. Læren om dermatologi, hudtyper og tilstande, kemi, hudsygdomme, vitaminer og mineraler, voksbehandlinger, makeuplægning , farvning og retning af bryn og vipper mm.

 Jeg arbejder med en hudpleje serie fra den amerikanske producent Glö Therapeutics.  

Negletekniker

Jeg er uddannet negletekniker i 2014, dernæst taget negletekniker uddennalse ved Magnetic 2015 og senest igang med upgrade uddannelse med gelé også hos Magnetic. Og derudover relevante kurser i ind og udland indenfor branchen.

Makeup artist

Jeg er uddannet makeupartist på Makeupartist Uddannelsen hos Anja Laursen i november 2017. Uddannelsen har givet mig færdigheder til at kunne udføre såvel makeupvejledning til kvinder der har brug for tips og tricks til deres makeup i hverdagen, såvel til hverdags og festmakeup.

Anne Kejser uddannet kosmetolog og negletekniker

Anne Kejser

Mit navn er Anne Kejser. Jeg er 33 år, født og opvokset i Viborg. Jeg er oprindeligt uddannet bygningsmaler og dekorationsmaler. Men af flere grunde, lagde jeg de store pensler på hylden, og valgte istedet at uddanne mig til negletekniker. I 2014 startede jeg min egen virksomhed med henblik på at drive klinik i en del af vores private hjem på Stampmøllevej, hvor jeg bor med min mand og vores to hunde.

I 2016 blev der udvidet i klinikken med mere plads og et ekstra behandlerrum. Jeg har endvidere  uddannet mig til kosmetolog og makeupartist, både for at kunne tilbyde flere behandlinger til mine kunder men også for at få afvæksling i hverdagen. Jeg tager løbende kurser for at holde mig opdateret med de nyeste behandlinger og tiltag inden for branchen.