Udvalgte behandlinger

Hos Anne Kejser tilbydes du et stort udvalg af forskellige behandlingsformer - både til dig, der vil forkæles og til dig, der eventuelt har et problemområde.

Gelpolish manicure anne kejser

En gelpolish er ideel til dig der ønsker perfekt lakerede negle i op til +14 dage. Giver svage negle et beskyttende og styrkende lag

Bestil tid

Bryn-annekejser

Giv dit ansigt karakter med farvede bryn og vipper, og naturlig udstråling med bryn formet i harmoni med dit ansigt. 

Bestil tid

Hos Anne Kejser tilbydes du et stort udvalg af forskellige behandlingsformer - både til dig, der vil forkæles, og til dig, der eventuelt har et problemområde. 

Jeg bruger hudpleje- og makeup-produkter fra amerikanske Glo Skin Beauty. Seriens høje kvalitet og farmaceutiske renhedsgrad betyder, at jeg kan tilbyde behandlinger, der både understreger og fremhæver din skønhed, og samtidig er et sundere hudplejealternativ.

Seriens innovative sammensætning af parabenefrie mineraler og olier er både plejende og beskyttende. Jeg tilpasser og sammensætter produkterne, så de er individuelt afstemt til dig og din hudtype – for jeg er dedikeret til at give dig den bedste rådgivning og personlige vejledning.

Ovenfor kan du se eksempler på behandlinger. Ud over de individuelle behandlinger tilbyder jeg skræddersyede tilbud til grupper og mindre workshops, tilpasset lige præcis jeres arrangement.

Du kan altid kontakte mig og få et uforpligtende tilbud.