Akryl negle på skabelon

Akryl og gelé

Akryl og gelé negle er for dig der ikke selv kan få lange negle, her kan man enten lave en forstærkning oven på den længde negl du har i forvejen, eller opbygge en forlængelse.  Dette kan gøres med enten tipper eller på skabelon.

Gelé er 6-7 x stærkere end naturneglene og akryl er 7-8 x stærkere end naturneglene. Jeg vurderer ud fra dine negles beskaffenhed, om det enten er gelé eller akryl der egner sig bedst. Når du har valgt at få kunstige negle, er det væsentligt at du er indforstået med vigtigheden af at pleje med negleolie min. 2 x dagligt og overholde opfyldninger ca. hver 3.-4. uge alt efter hvor hurtigt dine negle gror.

Bestil tid til forlængelse

gelpolish har god holdbarhed

Gelpolish

Gelpolish er hybrid imellem neglelak og gelé, med lethed som neglelak og holdbarhed som gelé.
Denne behandling er ideel til dig der ønsker perfekt lakerede negle i op til 14 dage. Tynde og svage negle får et beskyttende lag,  også på  hårde og skrøbelige negle kan det fleksible og modstandsdygtige lag hjælpe.
Kan anvendes på både naturnegle og acryl og gelé negle.

  • Ingen tørretid - helt tør når du forlader klinikken.
  • Perfekt lakering  og glans i op til 14 dage.
  • Ingen afskaldning.
  • Giver en let forstærkning af naturneglene.
  • Kan anvendes på både naturnegle og akryl / gelé negle.
  • Fjernes nemt og skånsomt.

Bestil tid til gelpolish

Manicure af naturnegle

Manicure

Dine hænder er dit visitkort... Og neglepleje er vigtig for at få flotte og velplejede negle. Med fælles hjælp kan vi forsøge at nå dine ønskede resultater. Plejen du kan gøre derhjemme for at få holdbare negle er negleolie 2 x dagligt. - Kan købes i klinikken

Ved manicure  files neglene  i rette længde og form. Neglebånd skubbes tilbage. Neglene poleres og afsluttes med nærende negleolie og lotion.

Bestil tid til manicure