Hårfjerning i axil (armhule)

Hårfjerning med hotwax

En hårfjerning med Lycon hotwax er helt unik, da den er mild, skånsom og plejende og efterlader huden intakt og blød. Kan bruges til alle hudtyper – selv den mest sensitive hud også intimt.

Lycon hotwax kan tage hår helt ned til 1 mm i ansigtet og på kroppen. 3-4 ugers interval imellem voksbehandlinger anbefales.

bestil tid til voksning af armhule

Voksning af ben med stripvoks

Hårfjerning med stripwax

En hårfjerning med Lycon strip wax er en super effektiv og skånsom hårfjerning, som samtidig tilfører huden pleje. Lycon strip wax kan fjerne hår med en længde helt ned til 2 mm... Så slut med at bruge skraberen.!  Husk at smøre huden godt med fugtighedscreme inden behandling. Jeg anbefaler for at få mest ud af voksbehandlingerne, og hårrødderne bliver svækket, at man kontinuerligt får dem vokset ca. hver 4-5 uge.

bestil tid til voksning af ben

For at opnå det bedste fresultat af din voksbehandling:

  • det første døgn efter din voks behandling skal du undgå: sol og solarie, sport el. aktriviteter der øger svedproduktionen, selvbruner, peeling, badning i klor og saltvand for at undgå irritationer i huden.
  • Peeling eller scrub huden 1-2 gange ugentligt (dog først 5 dage efter selve behandlingen) Fjerner døde hudceller, modvirker og forebygger indgroede hår.
  • Fugtighedslotion er vigtigt hver dag, for at holde huden fugtig og elsatisk, og hårene slipper nemmere og gør mindre ondt ved næste voksbehandling.